31 Μαρ 2008

Γόντικα δώστους τον πούλο

Εκεί στην κρατική τηλεόραση θα πρέπει να καταλάβουν κάτι τσογλάνια ότι μόνο με το πολιτικό τους μέσο, ακόμη και αν μονιμοποιήθηκαν, δεν θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Όπως μαθαίνουμε ο Γόντικας κοιτάει βιογραφικά αλλά και την εργασιακή εμπείρια. Δυστυχώς όμως η τελευταία λείπει από πολλούς. Όπως για παράδειγμα για έναν πιτσιρίκο τον Θ.Κ. που το παίζει αρχισυντάκτης στην εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή. Το παιδάκι μονιμοποιήθηκε λόγω πολιτικού μέσου ενώ δεν έχει βγει ποτέ στη ζωή του σε ρεπορτάζ. Ούτε γκάλοπ δεν ξέρει να κάνει. Εκτός αυτού το παίζει και γκόμενος ο ξεδοντιάρης και νομίζει ότι έχει και πέραση. Ρε βλαμένε μόνο οι Αλβανίδες που καθαρίζουν σε γλυκοτοικάζουν οι άλλες σε κοροϊδευουν. Άσε που διαδίδουν ότι είσαι και πολύ "γρήγορος" στο κρεβάτι. Μα καλά μόνο 3 λεπτά ρε Θ.;

Η Γιάννα κοντά στο ΘΕΜΑ

Όχι μην τρομάζετε η Γιάννα Αγγελοπούλου, όσο και αν ήθελε να αγοράσει το ΘΕΜΑ δεν τα κατάφερε. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους ανθρώπους των δυο μαγαζιών να έχουν στενές σχέσεις. Ο διευθυντής Σύνταξης του Ε.Τ., Π.Ζ. και η συντάκτρια Ε.Κ. του ΘΕΜΑΤΟΣ είναι ένα από τα ζευγάρια που θα παντρέψει η Γιάννα και ο Θέμος, αλλά δεν είναι και οι μόνοι. Όπως μαθαίνουμε κάτι τρέχει και με άλλους δυο συντάκτες, από το ελεύθερο ρεπορτάζ των δυο εφημερίδων.

Όχι άλλο κάρβουνο!

Εντάξει hardcore blog είμαστε αλλά όταν έχουμε και κάτι άλλο θα το δημοσιεύουμε. Όπως τις απολύσεις που έγιναν στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Ο Λ.Χ. καθώς και άλλα τέσσερα άτομα, ένας μουσικός παραγωγός, ένας από το marketing και δυο ηχολήπτες πήραν τον πούλο από το ραδιόφωνο έτσι απλά, λόγω... περικοπών και αλλαγής πολιτικής. Μα καλά εκεί στο Μαρούσι πόσο μ.... είστε;

Αστυνομικές ακολασίες

Χα χα χα γουστάρουμε πολύ με το ζευγαράκι του Μπουρναζίου. Ο Γ.Φ. και η Ν.Α. είναι το πιο hot δίδυμο του μαγαζιού. Έτσι όμως όπως κουρεύτηκε δεν μας αρέσει καθόλου. Πριν τουλάχιστον ήταν πιο σεξουάλα. Πάντως αν δεν πειράζει τον γέροντα Γ.Φ. εμάς μας περισσεύει. Το μόνο που θα σχολιάσουμε είναι ότι δεν έχουν αφήσει σημείο για σημείο στα δυτικά που να μην έχουν αφήσει τα... υγρά τους!

Μαύρα μαντάτα στον Περισσό

Κύριε Γ.Φ. το μαγαζί σου δεν πάει καθόλου καλά. Εκτός του ότι εκεί μέσα έφερες τη σάρα και τη μάρα τα κέρδη δεν είναι όπως τα υπολόγιζες. Μαθαίνουμε ότι κάθε χρόνο το κατάστημα μπαίνει περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Αν αληθεύει γιατί δεν την κάνεις κυριακάτικη. Άλλωστε το σαίνι ο Χ.Μ. με τη βοηθό του τη Α.Β. σε τέτοιους ρυθμούς έχουν μάθει και όχι στους καθημερινούς που απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια και αντίληψη.

Θεσσαλονίκη- Αθήνα

Μα καλά τι θα γίνει ρε παιδιά εκεί στην ΕΡΤ3 με αυτόν τον Σ.Π. που έχετε στην Αθήνα; Δεν έχει αφήσει θηλυκή γάτα από το πολιτικό και κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ που να μην της έχει κολλήσει. Είναι και παντρεμένος ο κύριος.

24 Μαρ 2008

Ο αθλητικός του Παραδείσου

Μα καλά, δεν θα πιάναμε την μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1; Λοιπόν, αυτός ο υπεύθυνος του αθλητικού ρεπορτάζ, ο Ι.Φ., εκτός του ότι μένει επειδή έχει παντρευτεί την ιδιαιτέρα του μεγάλου, το παίζει κρυφά και σε άλλα ταμπλό όπως μαθαίνουμε. Ε ψιτ αθλητικέ δημοσιογράφε, σε βλέπουμε...

Στου Φαλήρου τη γωνιά...

Α ρε Αλαφούζε, τι σου έμελε να πάθεις! Πρόσεξε εκείνη την ξανθιά tv persona τη Σ.Κ. που τώρα στο γυαλί νομίζει ότι έπιασε τον παπά από τα α... Η γκομενίτσα εκτός από τις παράλογες απαιτήσεις της, έχει μετατρέψει και συγκεκριμένο σημείο του κτιρίου σε φωλίτσα για τις ερωτικές της περιπτύξεις. Όχι με τον γνωστό που έχει, αλλά με μικρό ρεπόρτερ... σύμφωνα με τις φήμες του Παλαιού Φαλήρου.

Και με χιόνια και με κρύα Άτζελα είσαι μια

Και μεγάλη γλώσσα έχει και ταλέντο στα χείλη αυτή η Α.Σ. στον Ελεύθερο Τύπο. Η εν λόγω συντάκτρια του διπλωματικού ρεπορτάζ δεν έχει αφήσει διευθυντή για διευθυντή που να μην περιποιείται... Για να δούμε σε πόσο χρόνο θα ρίξει στο βρακί της το νέο καπετάνιο της εφημερίδας; Κοπελιά ξύπνα, σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι!

Πολύ Traffic στην Espresso

Χαμός στον Περισσό. Η αρχισυντάκτρια του ρεπορτάζ Α.Β. έχει τρελάνει τον κόσμο με τα καμώματά της. Εκτός από το γεγονός ότι δεν έχει βγει ποτέ στη ζωή της για ρεπορτάζ, το παίζει ξερόλας χωρίς να δέχεται δεύτερη κουβέντα από τους πραγματικούς ρεπόρτερ! Και καλά η μόνη άσχετη είναι θα μου πείτε, αλλά να θέλει να χωρίσει και τον γενικό διευθυντή Χ.Μ. από τη σύζυγό του, πού το πάτε; Σχεδόν καθημερινά συνουσιάζονται πότε μέσα στη Mercedes του, πότε στο σπίτι της αλλά και μέχρι στο γραφείο. Βέβαια πληροφορίες τη θέλουν να κάνει τσαλιμάκια τελευταία και να έχει αρχίσει "παιχνίδια" με άνδρα διπλανής εφημερίδας από την οποία εργάζεται. Αμάν ρε κορίτσι μου, έλεος επιτέλους!